Podzimní Paříž začíná v létě | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

Podzimní Paříž začíná v létě

Vážení čtenáři,
pařížský autosalon, největší evropská podzimní automobilová přehlídka, začne sice až počátkem října, ale už teď je znát, že se blíží. Automobilky v obavách, že by předvedení jejich novinek až v městě nad Seinou mohlo zaniknout v záplavě jiných novot, začínají pouštět více a více informací. Plno dalších zpráv a fotografií se objevuje jakoby náhodou na sociálních sítích. Prostě boj o přízeň čtenářů-zákazníků už začal. 

V tomto čísle Světa motorů, u jehož čtení vás srdečně vítám, najdete první fotografie nové Mazdy 2 a jako hlavní lákadlo jsme pro vás připravili záplavu dosud nepublikovaných informací o nové Škodě Fabia. Třetí generace velmi úspěšného malého mladoboleslavského vozu se představí právě v Paříži, ale my tak dlouho čekat nemůžeme. Vše podstatné, co se Martinu Vaculíkovi o české novince podařilo vypátrat, najdete na stranách 8 a 9. 

Vy, kteří za sebou ještě nemáte letní dovolenou a míříte autem do ciziny, jistě oceníte hlavní téma tohoto vydání. Petr Slováček se s důkladností sobě vlastní zaměřil na nezvyklá, často vpravdě až absurdní pravidla silničního provozu, která v Evropě někde platí. A nejde jen o dnes už zcela provařené bezpečnostní vesty, které v Rakousku máte vozit uvnitř kabiny. Věděli jste třeba, že ve Španělsku musíte mít v autě náhradní brýle, na Slovensku tažné lano a v Chorvatsku dva výstražné trojúhelníky? Já tedy ne.

Pestré čtení vám přeje
Zbyšek Pechr, šéfredaktor

Objednávka starších čísel

Archiv čísel najdete zde
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851