Léto bez repríz | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

Léto bez repríz

Vážení čtenáři,

nejsem příslušníkem fejsbůkové generace, byť mě dcery již před lety dokopaly k tomu, abych si na „Knize tváří“ profi l také zřídil. Jako většina staromilců trávím večery většinou u televize. Tedy s výjimkou léta. To se na ni totiž fakt nedá dívat. Mám pocit, že nás diváky mají ve všech našich předních bednách za naprosté idioty. Zhruba v polovině června jako na povel utnou jakékoli nové pořady (nemluvím teď o tom, jaké by byly a dalo-li by se na ně vůbec dívat) a vyrukují na nás s přívalem neskutečně omletých repríz. Potisící nám předkládají Chalupáře, nejrůznější kriminálky, nejlépe ty bolševické, a když je nejhůř, i kapitán Zeman vykoukne zpoza železné opony. A tak to jde až do půlky září. V televizích si zajistí krásné tři měsíce. Ušetří peníze a jejich zaměstnanci se mohou v klidu slunit na plážích.

Mohu vám garantovat, že Svět motorů se k něčemu takovému nikdy nesníží. Přestože i my si bereme dovolené a rádi se válíme na pláži jako vyvržení vorvani, stále připravujeme původní časopis bez „repríz“. Neopisujeme žádné zahraniční magazíny, nekrademe na internetu a nesnižujeme počet stran (to je oblíbený letní trik novin). Důkazem toho budiž vydání, které právě čtete. Projeli jsme se pěti kupátky od Škodovky a vzhledem k časovému rozpětí mezi nejstarším a nejmladším modelem to byl poučný zážitek. Jiří Baborský měl opravdu o čem psát. Přidáváme k tomu první český test japonské novinky Suzuki Baleno, originální bazarovou Mazdu MX-6 a velký rozhovor s Klárou Dostálovou o tom, proč krajské silnice a okresky vypadají tak, jak vypadají.

Příjemné čtení přeje

Zbyšek Pechr, šéfredaktor

Objednávka starších čísel

Archiv čísel najdete zde
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851