Výstava Auta na náplavce se blíží | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

Výstava Auta na náplavce se blíží

Vážení čtenáři,

už jen dny nás dělí od události, která bude svým způsobem předělem v historii a současnosti Světa motorů. Ano, mám na mysli výstavu Auta na náplavce, do jejíž přípravy jsme se pustili a která už poslední srpnový den vypukne na obou pražských nábřežích. Dlouhé týdny práce mají přinést své plody. Cesta od nápadu k realizaci byla dlouhá a hodně překvapivá.

Řadu věcí jsme se museli učit tzv. za jízdy, neboť práce novináře a organizátora výstav je diametrálně odlišná. Ale kdo ví, třeba se nám nové zkušenosti budou hodit, až nás zase něco neobvyklého napadne. Mám rád starý socialistický vtip, který se dá hravě převést na jakékoli společenské uspořádání.

Znáte pět stupňů socialistického budování?

1. Předrealizační nadšení

2. Realizační vystřízlivění

3. Hledání viníků

4. Potrestání nevinných

5. Odměnění nezúčastněných

No, z předrealizačního nadšení jsme se rychle dostali a dlouhé měsíce se nacházíme v bodě dva. Tedy zírání a makání. A zároveň doufáme, že na body 3 až 5 z anekdoty ani nedojde. Věděli jsme, že náš plán není jednoduchý, ale skutečnost předčila všechny představy. Nevzdali jsme se a už za pár dní se budete moci přesvědčit, jak se nám dílo podařilo. Všechny vás rádi na pražské náplavce uvidíme. V tomto čísle přinášíme několik novinek o akci a podrobný program i s mapou obou nábřeží najdete ve Světě motorů už příští týden.

Příjemné čtení vám přeje

Zbyšek Pechr, šéfredaktor

Objednávka starších čísel

Archiv čísel najdete zde
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851