Rodina SUV se neustále rozrůstá | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

Rodina SUV se neustále rozrůstá

Vážení čtenáři,

jdete spát a svět je v pořádku. Ráno se probudíte a jste bez řidičáku. Přitom o ničem nevíte. Že se nic takového nemůže stát? Ale může! Na příkladu jednoho z českých řidičů vám v hlavním tématu čísla ukážeme, že ztratit papíry není vůbec složité. Zároveň zopakujeme, na co si máte dávat sakra velký pozor.

A když už budete mít doklady uchráněné, zbývá ještě vyřešit tajenku, čím jezdit. Možná máte vystaráno na léta dopředu. Ale určitě se mezi vámi najdou tací, kteří chtějí držet krok s módou a pošilhávají po moderních autech SUV. Protože kdo dnes nemá SUV, jako by ani nežil. My ve Světě motorů jsme sice vůči podobným módním výstřelkům imunní a dlouhodobě upozorňujeme na přednosti klasických hatchbacků nebo kombíků, ale na trhu teď prostě dominují rádoby sportovně terénní auta. I proto přinášíme první zážitky z jízdy horkými novinkami SUV Opelem Grandland X a Kiou Stonic. Martin Frei i Martin Jeník byli po prvním seznámení s nimi plni pozitivních dojmů. Dá se tedy předpokládat, že bitva na českém trhu SUV opět přituhne. A to ještě za pár týdnů – přesněji 16. října – zveřejníme z pera dalšího Martina, tentokrát Vaculíka, první jízdní zážitky s očekávanou Škodou Karoq.

Neexistuje jasnější signál, že končí léto a blíží se podzimní a zimní plískanice, než skutečnost, že už za týden přineseme k obvyklému rozsahu 16stránkovou přílohu věnovanou zimním pneumatikám. A jako vždy bude tento nášup zdarma.

Příjemné čtení vám přeje

Zbyšek Pechr, šéfredaktor

Objednávka starších čísel

Archiv čísel najdete zde
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851