Editorial: Co se jinde nedočtete | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

26. 11. 2014

Editorial: Co se jinde nedočtete

Svět motorů Autotesty: 4/2014

Vážení čtenáři,

po mimořádném úspěchu dvou předcházejících speciálních vydání jsme pro vás připravili už třetí Autotesty. A troufám si říct, že nejnabitější a nejzajímavější.

(více v čísle 4/14)

Vážení čtenáři,

po mimořádném úspěchu dvou předcházejících speciálních vydání jsme pro vás připravili už třetí Autotesty. A troufám si říct, že nejnabitější a nejzajímavější.

V prvé řadě je nutné zmínit, že se Autotesty skládají výhradně z původních a exkluzivních materiálů, které v klasickém týdeníku nenajdete. Zároveň jsme ve většině případů testovali nejžhavější novinky českého trhu, viz samotná páteř časopisu, tedy test nejnovější fabie ve srovnání s oběma minulými generacemi. Velice zajímavé čtení, které s pečlivostí sobě vlastní sestavil Jirka Baborský. Velmi rád bych upozornil také na srovnávací test zbrusu nového Volkswagenu Passat a Fordu Mondeo. Hlavně na druhý z modelů se čekalo hodně dlouho, díky Autotestům se navíc musel rovnou popasovat s úhlavním konkurentem. Nejen praxí je však živ čtenář Světa motorů, nelze podcenit ani teorii. Zvlášť v dnešní době, tak citlivé na každý gram CO2. V článku Martina Freie se dozvíte, co všechno nás na poli technologií v nejbližších letech čeká. Znovu se jedná o naprosto ojedinělý a precizní materiál!

A kdyby na vás náhodou ze všech těch úsporných řešení šla deprese, nalistujte stranu 62, na níž najdete vůbec nejexkluzivnější test speciálního vydání Světa motorů: Ferrari California T. Písmeno T znamená turbo. I maranellská ikona tak sice přepíná na přeplňované motory, ovšem nezoufejte, svezení je to pořád parádní!

Doufám, že podobný termín vám vytane na mysl i po přečtení našeho časopisu. Technický tým Světa motorů pro to udělal maximum.

Martin Machala

odpovědný redaktor

Vyšlo v časopisu

Svět motorů Autotesty
4 / 2014 Objednat číslo Další články z čísla
Sdílej na facebooku
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851