Editorial: Svět motorů jezdí, měří, radí | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

23. 11. 2015

Editorial: Svět motorů jezdí, měří, radí

Jiří Baborský, odpovědný redaktor

Milí čtenáři,

když v roce 1974 naši kolegové/ předchůdci připravovali speciální vydání Světa motorů plné testů nových aut, dokázali se sedmnácti modely pokrýt prakticky kompletní nabídku tehdejšího trhu. My vám ve čtvrtém ročníku našeho speciálu Autotesty představíme hned 38 aut, a pořád je to pouhý zlomek současné nabídky. Byť si to mnoho z nás nemyslí, máme se dobře.

(více v čísle 4/15)

Milí čtenáři,

když v roce 1974 naši kolegové/ předchůdci připravovali speciální vydání Světa motorů plné testů nových aut, dokázali se sedmnácti modely pokrýt prakticky kompletní nabídku tehdejšího trhu. My vám ve čtvrtém ročníku našeho speciálu Autotesty představíme hned 38 aut, a pořád je to pouhý zlomek současné nabídky. Byť si to mnoho z nás nemyslí, máme se dobře. Automobilový průmysl překonal největší krizi, nová auta se prodávají jako housky a svědčí o tom i čekací lhůty mnohdy připomínající dávné doby Tuzexu. Navíc v Česku jsou ceny v rámci Evropy pořád příznivé. Pokud i vy právě přemítáte nad spletitými možnostmi trhu, snažíte se rozmotat klubíčko mnohožánrových kříženců a hledáte nejvhodnějšího nájemníka do své garáže, možná už vám z toho jde hlava kolem. Bude nás hřát u motoristického srdce, pokud našich 60 stran odborných testů pomůže rozlousknout právě ten váš soukromý oříšek.

Výběrem modelů jsme se snažili pokrýt co nejširší spektrum světa motorů od lidové dacie po snobský rolls-royce a za zlatý hřeb považujeme nekompromisní bitvu, jakou v nižší střední třídě rozpoutal příchod nového Opelu Astra. Sebevědomě si troufáme tvrdit, že tak podrobný a puntičkářský test astry, focusu a golfu nikdo jiný v českých podmínkách realizovat nedokáže. I proto pevně věříme, že se speciál Autotesty 2015 stane ozdobou vaší motoristické knihovny po boku minulých ročníků.

Jiří Baborský, odpovědný redaktor

Vyšlo v časopisu

Svět motorů Autotesty
4 / 2015 Objednat číslo Další články z čísla
Sdílej na facebooku
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851