Řídíte dobře? Potom neváhejte! | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

Řídíte dobře? Potom neváhejte!

Vážení čtenáři,

 mám pro vás dobrou zprávu. Oblíbená soutěž Světa motorů Nejlepší český řidič se uskuteční i letos. Z organizačních důvodů jsme museli posunout termín konání a řada z vás se domnívala, že pokud se nic nedělo od dubna do června, tak asi všechno skončilo. Neskončilo! Právě v tomto čísle přinášíme informace o už 11. ročníku naší velké soutěže. A vězte, že slovo velké není opravdu vůbec žádnou nadsázkou ani levným marketingovým trikem. Pro letošní rok se nám totiž podařilo uzavřít smlouvy s dalšími partnery, a tak ceny budou opravdu velkolepé.

Připraveno jich máme dohromady 150 za více než půl milionu korun. Všemu vévodí stejně jako loni zbrusu nový vůz Kia cee´d 1.4 CVVT Comfort s paketem Plus v ceně téměř 350 000 korun, kterým odjede vítěz. Pro druhého a třetího v pořadí jsou připraveny skútry Maxon Matador a Maxon Ardour, nejlepší řidička získá skútr Motogino Venus. Následují hodinky Casio, Grand karty Benziny na odběr pohonných hmot, navigace Garmin, poukazy na Školu smyku a autokosmetika Sonax.

Uspět v naší soutěži je přitom tak lehké. Musíte umět dobře řídit, zodpovědět otázky, které v následujících šesti týdnech najdete ve Světě motorů, a mít trochu štěstí a probojovat se do závěrečné šedesátky pro finále, které proběhne v úterý 24. září na polygonu v Mostě. A tam porazit zbylých 59 soupeřů. Žádná věda, což?

 

Příjemné čtení vám přeje

 

Zbyšek Pechr, šéfredaktor

Objednávka starších čísel

Archiv čísel najdete zde
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851