Jak si znepříjemňujeme život za volantem | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

Jak si znepříjemňujeme život za volantem

Vážení čtenáři, už dopředu mám obavy, jak někteří z vás přijmou slovo čuňárny, které dominuje titulní straně tohoto čísla. Prosím, opravdu nejde o nějaký projev bulvarizace Světa motorů! Nezhrubli jsme, ale vskutku jsme nenašli jiný přesnější způsob pojmenování pro neslušné věci, které si navzájem děláme na silnicích a dálnicích. Nejde totiž o vysloveně těžké přestupky, jako jsou třeba alkohol za volantem nebo překročení nejvyšší povolené rychlosti před školou o 50 km/h. Jde o hlouposti a naschvály, kterými si znechucujeme život za volantem. Někdy vědomě, jindy nevědomě a často i z pouhé tuposti. A když vám někdo něco takového udělá, v duchu si řeknete: To ale byla čuňárna…

A ještě vysvětlení, proč na titulní straně vítáme čtenáře časopisu Autohit. Konkurenční boj je tvrdý a trojka na trhu motoristických časopisů neobstála. Vydavatelství Burda ji prodalo Motor-Presse Bohemia. Časopis byl zastaven, redakce okamžitě zrušena a pro Autohit zbylo jen malé logo na první straně Auta 7. Tento titul také převzal opuštěné předplatitele. Dlužno dodat, že Autohit byl profesionálně připravovaný magazín. Jeho čtenáři jsou zvyklí na určitou úroveň, a nejsem si jist, zda jim právě Auto 7 dokáže nabídnout odpovídající náhradu. Obzvlášť když před pár týdny prošlo drastickým zredukováním počtu redaktorů. Věřím, že si kvalitu hledající fanoušci Autohitu vyberou Svět motorů, který má jednoznačně nejen nejpočetnější, ale hlavně nejkvalitnější redakci. A jak známo, časopis nedělá jméno, ale lidé. Takže vítejte, milí čtenáři Autohitu!

Příjemné čtení vám přeje

Zbyšek Pechr, šefredaktor

Objednávka starších čísel

Archiv čísel najdete zde
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851