Je tu léto. A s ním soutěž (nejen) o auto! | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

Je tu léto. A s ním soutěž (nejen) o auto!

Vážení čtenáři, ač v kalendáři svítí teprve sedmý červencový den, mám po dovolené. Už před lety jsem si oblíbil vystřelit k moři před letními dálničními kolonami a do práce se vrátit naopak teď, když se silnice měst vyautily a dojíždět i do centra Prahy je proti zbytku roku hotový balzám.

Ještě jednu věc mám na prázdninovém času rád: tvořit letní Svět motorů je čirá radost. Témata se tváří lehčeji a snad se tak i píšou. V oddechovém duchu startujeme hned tři nové seriály: Zdeněk Vacek se vydal Škodou Popular 1937, půvabným to roadsterem o dvaceti koních, na 4500 kilometrů dlouhou cestu Anglií, Skotskem a Walesem. Lukáš Prejzek spojil své dvě velké lásky – auta a filmy – a připravil pro vás letní čtení na pokračování, k němuž prošel archiv filmu i ten náš a vytáhl pro vás nejedno překvapení. A Petr Slováček už má v diáři pěkných pár míst, kde se dá skloubit hezká dovolená s návštěvou motoristického muzea.

To hlavní ale najdete na straně šest: právě teď startuje 12. ročník soutěže o Nejlepšího českého řidiče. Mám pro vás dvě zprávy a obě dobré. Ceny, jichž napočítáme hned sto osmdesát, jsou hodnotnější než loni. Jednoduchá cesta k nim zůstává.

Motivaci dostat se mezi padesát nejlepších 16. září do Mostu mohou zvýšit i tři osobnosti, které budou soutěžit s vámi: herec Roman Vojtek, modelka Iva Kubelková a naganský hrdina Dominik Hašek. Troufnete si na ně? Oni na vás ano. I když čtenáře o auto a další ceny připravit nemohou, někteří z nich trénují už teď!

Příjemné čtení a soutěžení vám přeje

David Šprincl, zástupce šéfredaktora

Objednávka starších čísel

Archiv čísel najdete zde
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851