Na okurky letos není čas | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

Na okurky letos není čas

Vážení čtenáři,

bývaly roky, kdy jsme si v redakci v létě lámali hlavy nad tím, jak zajímavě naplnit další čísla.Pro dané období se dávno v minulosti vžil termín okurková sezóna. Letos ale po okurkách ani vidu ani slechu. O témata se nám bez ohledu na dovolené starají jak výrobci aut, tak i naši zákonodárci a úředníci. Ostatně posuďte sami.

Týden co týden přinášíme novinky z rekonstrukce naší páteřní dálnice D1. Tempo prací se zpomaluje, vše směřuje k průšvihu, ale zodpovědní se stále tváří jako neviňátka. Doprava v Praze sice o prázdninách nekolabuje jako během zbývajících deseti měsíců, ale policejní razie v budově magistrátu na Mafi ánském, pardon, Mariánském náměstí, také o něčem svědčí. Prý se tentokrát pátralo po smlouvách na dopravní stavby, včetně egendárního, stále neotevřeného a neustále se prodražujícího tunelu Blanka. A do toho přistávají nejrůznější zprávy z ministerstev. Třeba o záměru ministerstva dopravy zavést technické průkazy k autům v čipové podobě.

Aby novinek nebylo málo, rozjela mladoboleslavská automobilka marketingovou kampaň na fabii třetí generace. Ta bude mít při tom oficiální premiéru až za šest týdnů na pařížském autosalonu. Sem tam nechají uniknout špionážní snímky, teď se zase na facebookovém profi lu automobilky objevují fragmenty nové podoby. Tu vykoukne světlo, jindy blinkr, pak půl kola... I když, ono nejde o nic převratného. Něco podobného už zvládl za socialismu v televizi Jirka Hrabovský, když několik měsíců v Aktualitách odkrýval kousek po kousku zakrytého favorita.

Příjemné čtení vám přeje
Zbyšek Pechr, šéfredaktor

Objednávka starších čísel

Archiv čísel najdete zde
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851