Přímo v bodu zlomu | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

Přímo v bodu zlomu

Vážení čtenáři,

toto číslo vašeho oblíbeného časopisu vychází vlastně přímo v bodě zlomu. Tři dny tohoto týdne spadají do roku 2014, další čtyři už mají vročení 2015. Právě proto, že víc dní je v novém roce, je toto číslo Světa motorů prvním z nového ročníku. Ze zkušeností však víme, že nejvíce se náš magazín prodává v úvodu týdne. Tedy loni, pro ty z vás, kteří ho kupují až od čtvrtka dále. A letos pro ty, kteří si číslo pořídili od pondělí do středy. Takové malé Holzmannovské „včera, dnes a zítra, v sobotu večer a v neděli ráno“. Pro nás bylo těžké rozhodnout, zda budeme brát toto vydání jako bilancující na konec roku, či jako výhled do dnů příštích. Nakonec jsme zvolili metodu bez ohlížení se. V hlavním tématu jsme shromáždili všechny novinky, které v roce 2015 čekají na motoristy. Na první straně jsme si dokonce optimisticky dovolili nedat k titulku Levnější benzin otazník. Pevně věříme, že ceny zůstanou na dohled třiceti korunám. Ostatní naše prognózy pohříchu tak optimistické nejsou.

I v novém roce chceme zůstat co nejaktuálnější a budeme se snažit přinášet vám všechny automobilové novinky s předstihem před ostatními. I proto začínáme prvním velkým českým testem nového Opelu Corsa. Dále se po roce loučíme s dlouhodobě testovanou Toyotou Auris Hybrid, která zcela změnila náš hodnotový žebříček. Už se hybridům nesmějeme! A nezapomínáme ani na souhrn nejočekávanějších automobilových novinek roku 2015.

Vše nejlepší v novém roce vám jménem celé redakce přeje

Zbyšek Pechr, šéfredaktor

Objednávka starších čísel

Archiv čísel najdete zde
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851