Absurditou proti blbé náladě | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

Absurditou proti blbé náladě

Vážení čtenáři,

už si připadám až trapně, když tady pořád píšu, jak ten čas letí. Ale když on je to fakt. Je to chvilka, co jsme úpěli v rekordních letních vedrech, a najednou je tu konec roku. Svět motorů za vámi jako každoročně přichází s rozšířeným svátečním dvojčíslem. Nevím, jak pro vás, ale pro náš časopis byl uplynulý rok mimořádně úspěšný. V době, kdy se „experti“ předhánějí v líčení černých vyhlídek tištěných médií, se prodaný náklad našeho magazínu meziročně zvýšil téměř o 9 procent. To prostě na českém trhu s deníky a časopisy nemá obdoby. Moc vám za přízeň děkujeme.

Co jsme pro vás připravili? Jako vždy směsici vážného i nevážného čtení, jímž chceme zpříjemnit vaše Vánoce i bujarý konec roku. Ten uplynulý byl protkán tolika nepříjemnými událostmi celosvětového významu a všeobjímající absurdnosti, že jsme se proti blbé náladě rozhodli bojovat právě absurditami. Možná že je vytrénováni běžným životem ani nepoznáte a budou vám připadat uvěřitelné. Takže pozor, ne všechno, co si v tomto čísle přečtete, je pravda!

Na jeden týden jsme dokonce rozšířili redakční tým. Jeho posilou se stal Pepa Vrtal, hlavní tvář primáckého magazínu Autosalon. Vyzkoušel si na vlastní kůži, jaké to je, vytvářet časopis. Jeho dílo si můžete přečíst na stranách 14 a 15. A nezapomeňte, že už v pondělí 4. ledna bude v prodeji první číslo Světa motorů roku 2016!

Krásné Vánoce a vše nejlepší v roce 2016 vám spolu s celou redakcí přeje

Zbyšek Pechr, šéfredaktor

Objednávka starších čísel

Archiv čísel najdete zde
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851