Jak jsme se mýlili | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

Jak jsme se mýlili

Vážení čtenáři,

v očekávání velkého svátečního volna jali jsme se minulý týden ve čtyřech dnech tvořit to, na co obvykle máme dní pět. Člověk by netušil, jak je někdy zkrácení něčeho o 20 % cítit. Ale povedlo se a v rukách máte nové číslo Světa motorů. Mnozí z vás, kteří se jistě právem považujete za motoristické odborníky, budete možná na první pohled považovat hlavní téma, totiž kontrolu auta před jízdou, za příliš jednoduché, jakoby ukradené z povrchních společenských časopisů. Varuji však před unáhlenými soudy! I u nás v redakci se o tomto tématu na pravidelné poradě vášnivě debatovalo a ne všichni byli členy jeho fanklubu. Každý byl schopen k tématu něco přidat, vysvětlit. Sypali jsme jednotlivé povinné úkony z rukávu rychlostí zjevně nepovolenou. A když jsme se pak pustili do studia předpisů a zákonů, nestačili jsme se divit. Skoro všichni jsme se mýlili. Ne, nevyzvoním tady vše. Naše poznatky a rady najdete na stranách 6 až 10. Doufám, že i vy budete udiveni.

Pokud by někomu přesto chyběl příval techniky, dovolím si ho už teď nasměrovat na příští vydání Světa motorů, kterému bude dominovat velký test tlumičů pro Škodu Octavia, jejž se svými spolupracovníky s pečlivostí sobě vlastní připravil náš technický poradce Martin Vaculík. I on slibuje na závěr testu překvapení. A kdyby pro někoho i toto téma bylo málo odborné, pak má ještě jednu šanci. Na stáncích je už týden k mání první letošní vydání Světa motorů Speciál s tradičním podtitulem Diesel. A v něm se Martin Vaculík doslova vyřádil.

Příjemné čtení přeje

Zbyšek Pechr, šéfredaktor

Objednávka starších čísel

Archiv čísel najdete zde
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851