Prohlídka ojetiny zdarma: Kolik to bude ještě stát? | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

16. 6. 2014

Prohlídka ojetiny zdarma: Kolik to bude ještě stát?

Prohlídka ojetiny zdarma

Škoda vychází vstříc čerstvým majitelům ojetiny. Kromě prověření stavu vozu
také dobře ukáže, zda jste si při nákupu nechali dostatečnou finanční rezervu.

Koupili jste ojetou škodu? Pokud ano a zároveň splňujete níže uvedené vypsané podmínky, pak navštivte některého z participujících autorizovaných servisů značky. Zde by vám měli zdarma zkontrolovat důležité skupiny vozidla. Ve skutečnosti stojí prohlídka 400 korun, avšak neplatí zákazník, nýbrž výrobce Škoda Auto. Zjišťovali jsme, jakým způsobem to v praxi probíhá. Pod záminkou koupě ojeté octavie jsme obvolali několik autorizovaných dílen v různých místech republiky.

Jako první jsme zkusili pražskou fi rmu Auto Brejla. Zde nám přijímací technik přesně popsal, co je třeba přinést s sebou i kdy je možné s vozem přijet. „Stačí, když se objednáte tři dny dopředu, přičemž prohlídku uděláme na počkání zhruba za hodinu a půl,“ říká nám po telefonu přijímací technik. A dodává: „S sebou si vezměte kopii kupní smlouvy a velký technický průkaz.“

Druhou firmou je pelhřimovský servis Auto Racek. I zde o akci věděli, přičemž objednat se stačí dva dny dopředu a taktéž si můžeme na vozidlo počkat. Jaké jsou podmínky, nám ale přijímací technik nesdělil.

O něco lépe informovaní byli v hodonínském Vista caru. „Prohlídku vám uděláme zdarma, potřebujeme k tomu mít kupní smlouvu od vozidla,“ sděluje příjemným hlasem technik. I tady je třeba se objednat, avšak jak dlouho dopředu, to nám už nesdělil.

Zkusili jsme zabrousit i do vzdálenějších končin naší země – konkrétně do Auto North ve Varnsdorfu. Zde nám bylo sděleno, že prohlídku samozřejmě udělají, ale zdarma to určitě nebude.

Další podrobnosti najdete v SM, č. 23/2014.

Sdílej na facebooku
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851