Renault Captur | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

Renault Captur

Renault Captur

I v prodejní krizi jedna třída aut roste. Menší SUV a zvlášť její odnož: auta do města, co se tváří jako teréňáky. Dalším do party je Renault Captur.

(více v čísle 19/13)

Tak jak se střídá krásná modř Biskajského zálivu Atlantiku s oranžovým odleskem slunce na Pyrenejích, i nám se Renault Captur stále mění před očima.

 

Tohle auto sází na individualitu. Můžete ho mít v mnoha odstínech, dvoubarevných provedeních, v interiéru na počkání měnit detaily včetně potahů sedadel na zip.

 

My to na silničkách mezi francouzským lázeňským letoviskem Biarritz, nedalekým španělským San Sebastianem a serpentinami do vnitrozemí směr Andorra zkoušíme několikrát.

 

Víc se nám líbí oranžové provedení, modré má odstínů až moc. Kombinovat, ale nepřekombinovat - to bude při obrovských možnostech, jak si auto navolit, pro mnohé docela oříšek.

 

Klidně si ale dovedeme představit pár po stříbrné svatbě, který nechá veškerou avantgardu mladým a sáhne po jednobarevné klasice. 

Vyšlo v časopisu

Svět motorů
19 / 2013 Objednat číslo Další články z čísla
Sdílej na facebooku
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851