Opel Astra Copacabana: Také vás dostaly? | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

14. 4. 2014

Opel Astra Copacabana: Také vás dostaly?

Opel Astra Copacabana

Fotogalerie

3 fotografie

Máme za sebou první dubnovou dekádu a plno aprílových žertíků, do kterých se aktivně zapojila řada automobilek. Například Opel na svých oficiálních mediálních stránkách představil třídveřovou astru ve speciálním provedení Copacabana, které je mířeno na všechny milovníky fotbalu a letošní Mistrovství světa v Brazílii.

(více v čísle 15/14)

Akční model je lehce rozeznatelný díky brazilské vlajce na střeše nebo zvlněným polepům v kombinaci zelené, žluté a modré na bocích, doplněné palmami a fi gurou fotbalisty. Ryzí jihoamerický temperament podporuje zážehový čtyřválec 1.6 Turbo o výkonu 147 kW. Do této části by se zprávě Opelu dalo i věřit. Jenže německá značka šla ještě dál.Sedadla by totiž měla být čalouněna pravou trávou ze slavného stadionu Maracanã a každý model Copacabana má vlastní certifikát, potvrzující autenticitu posvátné zeleně.

Sedačky dostaly potah imitující trávník.
Autor: Opel

Stejně autentické jsou i koberečky pokryté vrstvou nejjemnějšího písku ze světoznámé pláže Copacabana, od které si atraktivní astra vypůjčila jméno. Ke každému vozu se proto dodává pár plážových sandálů. Houkačka vozu vytváří nefalšovanou atmosféru bouřícího stadionu tóny samby nebo zvukem vuvuzely a zabudovaný nápojový automat servíruje během jízdy ledově chladnou caipirinhu (samozřejmě nealkoholickou).

Je libo drink?
Autor: Opel

Astra Copacabana v brazilské verzi Pelé nebo v německé Jürgen Klopp se měla nabízet od 1. dubna za 499 999 Kč! Možná že kdyby Opel skutečně udělal podobnou edici, zákazníky by našel.

Opel Astra Copacabana
Autor: Opel

Vyšlo v časopisu

Svět motorů
15 / 2014 Objednat číslo Další články z čísla
Sdílej na facebooku
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851