Redakce na cestách | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

Redakce na cestách

Vážení čtenáři,

pamatuji si, že když jsem před několika desítkami let začínal v jednom deníku svoji novinářskou dráhu, šéfredaktor vysloveně nesnášel, když viděl v redakci příliš mnoho novinářů. Křičel na nás, že nejsme úředníci, abychom dřepěli za stolem, správný novinář má shánět informace v terénu. Od té doby se mnohé změnilo. Už nepíšeme tužkou do bloků a nediktujeme články po telefonu redakčním písařkám. Řadu věcí díky internetu nemusíme oběhávat, ale základ řemesla zůstal stejný. Řada motoristických samizdatů sice vystačí s vykrádáním internetových stránek pracovitějších kolegů, ale kdo chce být úspěšný, musí vytvářet vlastní originální obsah. Tak jako to činí nejprodávanější a nejčtenější český motoristický časopis, jehož nejnovější číslo právě držíte v rukách. Můj první šéfredaktor by měl tento týden z redakce Světa motorů opravdovou radost. Skoro všichni jsme byli na cestách. Nejvíc zabrat nám dává příprava šestnáctistránkové přílohy Autem po Česku, kterou jako dárek najdete zdarma v příštím čísle.

To však neznamená, že byste v tomto čísle bez přílohy měli připraveno málo zajímavého čtení. Jako jediné české médium jsme byli na prvních testovacích kilometrech s horkou japonskou novinkou Suzuki SX4. A doufám, že oceníte i mravenčí práci Martina Vaculíka, který na vlastní kůži vyzkoušel, jak složité je hledat seriózní servisní informace přímo u dovozců.

Příjemné čtení vám přeje

Zbyšek Pechr

šéfredaktor

Objednávka starších čísel

Archiv čísel najdete zde
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851