Tady Svět motorů – rady a porady! | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

Tady Svět motorů – rady a porady!

Vážení čtenáři,

jako novinář už pracuji přes 34 let (příšerné zjištění…)a za tu dobu jsem vystřídal sedm titulů. Na poměry socialistické jde o počet téměř fl uktuační, podle dnešních měřítek: nic moc. Až ve Světě motorů jsem se však setkal s pro mě zcela novým fenoménem. Mám na mysli důvěru čtenářů. Nikde jinde se na redakci neobraceli s takovým množstvím dotazů na všechno, co je pálí, jako v tomto časopise. Bereme to coby skvělé vysvědčení naší práce a jsme na to hrdí.

Jako vždy má ale každá mince dvě strany. Někdy se toho sejde tolik, že máme pocit, že by všichni mohli sedět u telefonu a od rána do večera odpovídat na otázky, radit, hledat odpovědi, naslouchat vašim názorům… A na to hlavní, za co nás tady platí, tedy tvorbu časopisu, už by pak nezbyl vůbec žádný čas. Většina z vás to chápe, a když zrovna někdo z nás nemá čas, počká. Někteří se snaží si odpověď vynutit téměř násilím. To také nijak neřešíme, protože víme, že každý národ se skládá z lidí chytrých, slušných a pak také z těch, kterým pánbůh v tomto směru příliš nenadělil. Naštěstí takových není mnoho.

Ve Světě motorů, který právě držíte v rukách, jako hlavní téma najdete právě deset vašich nejčastějších otázek a naše odpovědi. Věřím, že vás zaujmou. A ještě jedno malé ohlédnutí. Pokud jste to náhodou nezaregistrovali – před týdnem vyšel náš nový speciál Diesel a redaktorům vedeným Martinem Vaculíkem se opravdu povedl. Bylo by škoda si ho nepřečíst.

Příjemné čtení vám přeje

Zbyšek Pechr, šéfredaktor

Objednávka starších čísel

Archiv čísel najdete zde
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851