Co nás asi všechno čeká? | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

Co nás asi všechno čeká?

Vážení čtenáři, přestože vycházíme v pondělí 30. prosince roku 2013, já už vás vítám v předstihu do nového roku 2014. Toto číslo Světa motorů, nejprodávanějšího a zároveň nejčtenějšího českého motoristického časopisu, už podle mezinárodních pravidel patří do kalendářního roku 2014. Do posilvestrovské kocoviny je ještě daleko, a tak se s klidnou hlavou a jen trochu povánočně zvýšeným cholesterolem můžeme pustit do bilancování. Jde-li o život motoristy, loni toho k slavení moc nebylo. Snad jen, že ceny aut se skoro celý rok držely na historických minimech a zacloumal s nimi až experiment České národní banky a uměle vyvolaný brutální pokles kurzu koruny. Pokud vše vypadalo v 13. roce třetího milénia nikoli růžově, ale spíš šedivě, pak vyhlídky do roku nadcházejícího mají barvu temné šedi. Následky kurzových hrátek pocítíme na každém kroku. První pokusy sestavit vládu, která by nahradila Zemanův soubor samozvanců, naznačují, že ať už se zrodí cokoli, za moc to asi stát nebude. A na životnost vládního trojslepence by asi těžko někdo vsadil celý grunt. Na ministerstvu dopravy se objeví další ministr a ani se nechce počítat, kolik jich tam za poslední roky usedlo. A těch bot, co napáchali a kolik nás to stálo…

Uff, raději pryč do všední reality. Pamatujte vždy na to, že i v těch nejobtížnějších chvílích tady pro vás je Svět motorů. Už v tomto čísle vás v hlavním tématu připravujeme na to, co vás letos asi na silnicích potká, a radíme, jak to přežít ve zdraví s nezdemolovanou peněženkou. Jsme připraveni vás celý rok informovat, bavit a zároveň vám i pomáhat. Vážíme si vaší přízně. Takže na konec: Vše nejlepší v roce 2014!

Příjemné čtení vám přeje

Zbyšek Pechr, šéfredaktor

Objednávka starších čísel

Archiv čísel najdete zde
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851