Týden špatných zpráv | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

Týden špatných zpráv

Vážení čtenáři,
z pohledu řidiče nebyl minulý týden ničím příjemným. Stavaři hnáni vpřed bičem politiků pološílených z představy, že nestihnou vyčerpat všechny eurodotace, rozkopali snad celou zem a auta stála v kolonách, místo aby jezdila. Blížící se komunální volby zase rozpohybovaly budoucí zastupitele a ti se předhánějí v nemyslných slibech, co všechno pro občany udělají. V Praze magistrát narychlo schválil rozšíření protiústavního systému parkování, tzv. modrých zón. Bez toho, že by se konečně začala budovat příměstská parkoviště P + R, že by byl dokončen Pražský okruh a dořešena příměstská železniční doprava. Jen jediná politická strana v Praze slibuje na billboardech motoristům dopravu bez zbytečných regulací. To je dost málo. 

Za nejstrašnější zprávu však považuji nechutné jednání dvou pražských policistů, kteří začátkem srpna honili ujíždějícího řidiče motorky, autem ho srazili na zem a zraněného (mj. zlomená noha), bezmocně ležícího na zemi, kopali, bili pěstmi a dávali mu želízka. Aby nedošlo k mýlce, nezastávám se hlupáků, kteří jezdí na motorce bezu papírů a ujíždějí policii. Ať je klidně zavřou, až zčernají! Ale vše musí mít svůj řád. Sadisté, myslící si, že jsou zákon, by neměli do řad policie vůbec proniknout. Nebýt záběru z jedné z pouličních kamer, policie by vše ututlala. A úplně nejvíc zaráží, že až čtyři týdny po incidentu byli oba „policisté“ postaveni mimo službu. Děsivá vizitka policejního prezidenta Tuhého a hlavně ministra vnitra Chovance.

Uklidňující čtení vám přeje
Zbyšek Pechr, šéfredaktor

Objednávka starších čísel

Archiv čísel najdete zde
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851