O lednovém lízání ran | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

O lednovém lízání ran

Vážení čtenáři,

zřejmě i ti nejvášnivější „slaviči“ už konečně dojásali. Rozbalené vánoční dárky zmizely ve skříních, po slavnostním hodování zbyly jen drobky pod stolem. Místo spánku do dvanácti už zase řinčí ráno budík a je třeba jít rozhýbat ztuhlá kola našeho hospodářství. Já této povánoční a posilvestrovské době většinou říkám lízání ran. V peněžence zbyla místo peněz jen spousta účtenek (co kdyby se některý z dárků pokazil…), na bankovních kontech dominuje číslice 0. No, život teď bude asi trochu méně barevný. A do toho se šine ještě bilancování. Co se loni povedlo a co ne, na co si dát letos pozor? Naštěstí už netrpím mánií novoročních předsevzetí, a tak nemohu sám sebe zklamat. Zhubnout? Bylo by to krásné, ale… Pohled na sváteční bilanci ukazuje, že na rozdíl od hospodářství, kde se bojuje o desetinky procent vzestupu, moje tempo je už po desetiletí pravidelné jak německá ekonomika. Plus tři kila rok co rok. Více sportovat? U televize určitě! Více chůze a méně hodin za volantem? Ale když ono je v těch autech tak příjemně! No, je jasné, že letos ženu opět příliš nepotěším.

Snad se nám, tedy mým redakčním kolegům a mně, podaří udělat každý týden radost aspoň vám, našim čtenářů. Naší hlavní snahou bude jako vždy co největší pestrost. Podle mě se nám to v tomto čísle, v roce 2015 už druhém, docela povedlo. Přes velký test, zda je výhodnější auto na CNG, nebo na naftu, exkluzivní první český test nejmenšího z rodu Audi až třeba po motoristické zpovědi deseti nejlepších českých sportovců uplynulého roku.

Příjemné čtení přeje

Zbyšek Pechr, šéfredaktor

Objednávka starších čísel

Archiv čísel najdete zde
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851