Velkorysost a tvrdost | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

Velkorysost a tvrdost

Vážení čtenáři,

 

nebývale velkolepé představení přichystala skoro pro tisícovku hostů z celého světa mladoboleslavská Škoda. Slavnostní premiéru třetí generace superbu umístila do Prahy a rozhodně na ničem nešetřila. Přestože na počty prodaných kusů nemůže největší škodovka soupeřit se svými menšími sestrami, pokud jde o zisk, už je to jiné. A kdo chce vydělávat, musí umět pustit chlup. A tak se v Praze v jednom sále sešli Karel Gott, Česká filharmonie, desetinásobná držitelka Grammy Chaka Khan a také světová modelka Adriana Sklenaříková, jejíž superdlouhé nohy ani po čtyřicítce neztratily nic na své jedinečnosti. Prostě bylo se nač dívat. Hlavní hvězdou večera ale stejně byl superb, který se aspoň vizuálně opravdu povedl. Svět motorů už na sklonku minulého roku sice zamaskovaným superbem jezdil, s definitivním hodnocením jízdních kvalit horké škodovácké novinky však raději počkejme na ostré testy již sériových modelů na sklonku jara.

 

Zatímco v karlínském Fóru byla k vidění velkorysost, u Vrchního soudu v Olomouci zase vládla nesmlouvavost. Za vybrzďování tam padl zatím asi nejpřísnější trest. Christo Dimitrov Klisurov předloni na dálnici D1 vybrzďoval jiné auto, které následně havarovalo. Odsedí si šest let. Čtyři roky nesmí řídit vůz. Zároveň mu propadlo i auto, paradoxně Škoda Superb. No, jel opravdu nebezpečně, ve voze měl dvě malé děti… Komu není rady, tomu není pomoci.

 

Příjemné čtení přeje

 

Zbyšek Pechr, šéfredaktor

Objednávka starších čísel

Archiv čísel najdete zde
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851