Jak se měří úspěch | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

Jak se měří úspěch

Vážení čtenáři,

jakákoli lidská činnost může být buď úspěšná, nebo neúspěšná. Ale někdy je těžké to objektivně zjistit. Asi nejlehčí to mají sportovci. Hlavně ti, kteří se věnují disciplíně, již lze jednoduše změřit. Běžci, skokani, vrhači… Práce se dá též porovnávat mírou zisku. To ale není možné všude. Co třeba takové neziskovky? Podobně těžké je měřit výsledky médií. Ano, i zde jsou na prvním místě zisky. Pak i peoplemetry pro měření sledovanosti televizí, žebříčky auditovaných prodejů tištěných titulů a v neposlední řadě také výzkumy odhadů čtenosti jednotlivých novin a časopisů. V tom všem si Svět motorů vede velmi dobře a konkurenci stále uniká. Navzdory jasné řeči čísel nás potěšilo, že Svět motorů zvítězil v soutěži Časopis roku 2015 v kategorii Sport a hobby. Zmíněné mediální klání organizuje Unie vydavatelů a slavnostní vyhlášení proběhlo minulý týden. O úspěchu v něm rozhoduje řada faktorů. Nejen trend prodejů, čtenosti a míra inzertních příjmů, ale i hlas odborné poroty, která hodnotí odbornou úroveň média, jeho grafi ku a kvalitu marketingové podpory. Uspěli jsme a radujeme se z vítězství. Za celou redakci Světa motorů vám mohu slíbit, že uděláme maximum pro to, aby byl Svět motorů ještě kvalitnější.

I proto doufáme, že oceníte hlavní téma tohoto čísla. Srovnáváme v něm všechny kompaktní kombíky na českém trhu, a k tomu přinášíme první velký test Opelu Astra v provedení kombi. A už za týden se těšte na opravdu exkluzivní reportáž o tom, jak jsme rozebírali do posledního šroubku Dacii Logan, která najela přes 400 000 km. Na co jsme přišli? Vydržte, dočkáte se!

Příjemné čtení přeje

Zbyšek Pechr, šéfredaktor

Objednávka starších čísel

Archiv čísel najdete zde
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851