Je smutné, když premiér nerespektuje soud | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

Je smutné, když premiér nerespektuje soud

Vážení čtenáři,

je fakt těžké sledovat každodenní život kolem sebe a být při tom bezbřehým optimistou. A když si chcete mentálně odpočinout a vyrazíte do Příbrami na ligový fotbal, namol opilí rozhodčí vám tam připraví takovou pomočenou show, že po návratu domů můžete udělat jediné. Začít s rodinou uvažovat, zda by nebylo namístě zvednout kotvy a zkusit to někde jinde na zeměkouli.

Ožralí sudí jsou však nicotní vedle toho, co s vírou v právní stát v poslední době dělá nejsilnější vládní strana a její vůdce premiér Sobotka. Nedovedu si představit, že by si někdo v civilizovaném světě dovolil to, co naši sociální demokraté. Tedy ignorovat pravomocné soudní rozhodnutí. Ano, mám na mysli jejich prohranou soudní při s advokátem Altnerem a povinnost vyplatit mu po 15 letech soudních tahanic 337 milionů korun. Najednou slyšíme, že socdemáci nezaplatí, neboť bůh ví, co by s penězi Altner udělal. A navíc by to stranu prý zruinovalo. No a co? Zajímali se snad v ČSSD v minulosti o osud lidí, kterým nesmyslně vysoká penále třeba za jízdy načerno zlikvidovala manželství i budoucnost? Ne! A korunu tomu nasadil premiér, který řekl, že si od Altnera nic nepůjčili a tudíž mu nic nedluží. Proč o tom vůbec v motoristickém časopisu píšu? Protože předseda vlády dává všem moudrou radu do života. I nám motoristům. Až třeba nezaplatíte dopravní policii pokutu, dostanete se k soudu a částka se díky prodlení mnohonásobně zvýší, také tvrďte, že jste si nic nepůjčili, a tedy nikomu nic nedlužíte a platit nemusíte. Když to říká premiér, tak to přece musí být pravda.

Úspěšné zatloukání přeje

Zbyšek Pechr, šéfredaktor

Objednávka starších čísel

Archiv čísel najdete zde
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851