Sprintem do budoucnosti | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

Sprintem do budoucnosti

Vážení čtenáři,

ani se mi nechce počítat, kolik dní zbývá do Vánoc. Také máte na konci roku pocit, že čas, který normálně letí rychle jak japonský vlak, přepne ještě o stupeň výš a téměř překonává hranici zvuku? Ze všech stran se na vás řítí úkoly a na nic nemáte čas. Dohánějí se resty z minula a zároveň dělají plány na další rok. Čím jsem starší, tím raději bych si v životě vystačil bez prosince. Ale to se mi nepoštěstí. Takže nezbývá než zatnout zuby a vydržet. Jako na galéře v jednom z filmů o krásné Angelice: „Roubíky do úst, tempo osmnáct!“

Pro Svět motorů je letos poslední měsíc v roce výjimečný. V předchozích deseti letech jsme vždy končili předvánočním dvojčíslem, na které navazovalo až po Novém roce první vydání dalšího ročníku. Letos jsme si dvojčíslo odbyli v červenci, kdy z hlediska prodeje časopisů vyšly dva spřažené státní svátky dost nešťastně. A proto až do konce roku neopustíme týdenní intervaly. Už za týden přineseme tradičně odlehčené sváteční číslo 51 a hned po Vánocích, přesněji v úterý 27. prosince, na vás na stáncích a případně v poštovních schránkách bude čekat číslo 52, které bude mít dokonce o osm stran víc.

Avšak i toto vydání, v roce 2016 už padesáté, stojí za přečtení. Jako jediné české médium jsme byli vyzkoušet, jak jezdí bentley za šest milionů, a přinášíme i první velký český test extravagantní japonské novinky Toyota C-HR. Hlavním tématem se však držíme v Česku. Exkluzivně jsme za normálního silničního provozu otestovali, jaká je opravdová spotřeba horké mladoboleslavské novinky – Škody Kodiaq.

Příjemné čtení přeje

Zbyšek Pechr, šéfredaktor

Objednávka starších čísel

Archiv čísel najdete zde
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851