Český fenomén a nášup k tomu | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

Český fenomén a nášup k tomu

Vážení čtenáři,

vaším velice častým přáním, které nám tlumočíte buď telefonicky, e-mailem, nebo i dopisy, jsou články o Škodě Octavia a všem, co s ní souvisí. Na tachometru octavie už mám 150 000 km, mám se jí už raději zbavit? Chystám se koupit ojetou octavii, na co si mám dát pozor? Který motor v octavii byste mi doporučili? Na deset žádostí o octavii připadá vždy jeden, který zase vyjadřuje nespokojenost, že o škodovkách vůbec píšeme příliš, a že bychom se měli stejně intenzivně věnovat všem automobilům. Vzhledem k tomu, že jsme založením ryzí demokraté, ctíme názor většiny.

V minulém čísle jsme vám podrobně představili všechny novinky na omlazené třetí generaci Škody Octavia. A dnes se jí věnujeme zas. Někteří z vás nás za to možná budou peskovat, ale prostě octavia je v Česku fenomén – dlouhodobě nejprodávanější model na trhu. A její třetí generace právě dospěla do let, kdy se začíná ve větší míře objevovat i v nabídkách bazarů. To je skvělá příležitost podívat se, jaká opravdu je. Právě čtyři roky provozu odhalily všechny její přednosti i nedostatky. Do úkolu jsme se pustili se zarputilostí Světu motorů vlastní a jeho součástí je nejen klasický rozbor nejčastějších potíží, ale i dva testy octavií, které mají na tachometru už přes 200 tisíc kilometrů. A přidáváme i doporučení, jak se o octavii nejlépe starat.

Předpokládám také, že jste nepřehlédli, že jsme pro vás připravili jako dárek zdarma 16 stránek nad obvyklý rozsah, věnovaných tématice přezouvání na letní pneumatiky.

Příjemné čtení vám přeje

Zbyšek Pechr, šéfredaktor

Objednávka starších čísel

Archiv čísel najdete zde
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851