Abyste se nedivili! | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

Abyste se nedivili!

Vážení čtenáři,

pevně doufám, že si o nás po přečtení hlavního tématu tohoto čísla neřeknete, že v práci celý rok jen chlastáme a hodí se nám pro to každá záminka. Tentokrát jsme se zaměřili na kvalitu alkotesterů a ty prostě nelze otestovat jinak, než že se napijete něčeho dobrého a pak foukáte, až se z vás kouří. Čas pro test jsme si nevybrali náhodně, čekají nás Velikonoce a s nimi i tradičně zvýšená aktivita policistů probraných ze zimního spánku.

Je pravda, že to není tak dlouho, co jsme pro vás jedno téma s měřením alkoholu v krvi připravili. Bylo to v posledním loňském čísle, kde jsme ve velkém zjišťovali, jak rychle se odbourává alkohol z těla a kdy tedy můžete bez obav zase vyjet na silnici. Tehdy jsme se do úkolu pustili ve velkém počtu a opravdu důkladně. Některé manželky na to vzpomínají ještě dnes. Tentokrát to takový masakr nebyl. Šlo nám totiž nikoli o pocity člověka, ale o kvalitu přístrojů. Na trhu jich je k dostání neuvěřitelné množství. V nejrůznějších cenových relacích, od dvouciferných částek až po pětimístné. Dá se ale všem věřit? Nebudu zde dopodrobna odhalovat, co jsme zjistili. To najdete na stranách 6 až 9. Ale snad vás nepřipravím o požitek z četby, když zopakuji, že s alkotestery je to jako s jiným spotřebním zbožím: za pár korun nemůžete čekat zázraky. Na druhou stranu, že jsme pili, odhalily všechny zkoušené přístroje.

Příjemné čtení a žádné velikonoční problémy s alkoholem vám přeje

Zbyšek Pechr, šéfredaktor

Objednávka starších čísel

Archiv čísel najdete zde
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851