Noc a den | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

Noc a den

Vážení čtenáři,

pokud stejně jako já ctíte pravidlo „Co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítřek, protože pozítří je také den!“, určitě slavíte. Ano, my, co běžně ze zimního obutí na letní přecházíme na přelomu června a července, se teď můžeme z plna hrdla smát vzorným, kteří hned na apríla šli stát frontu u pneuservisu. Zima letos byla silnější než jindy a zjevně se jaru nechce vzdát bez boje. Ale závěje v druhé půli dubna už nepamatuji ani já, a to je co říci. Protože za mnou už stojí ve frontě jen hnědé uhlí.

Kromě úpějících motoristů, kteří se nedostanou tam, kam potřebují, obsadili stránky novin a pozice v televizích a rádiích jako vždy naši zemědělci, kteří už teď vědí, že zlý mráz jim poškodí úrodu ovoce a hlavně vína, a pomalu se již začínají hlásit o dotace. Takže jim to zase všechno zaplatíme my ze svých daní. Bože, kdyby si aspoň někdo někdy dal tu práci zjistit, kolik na dotacích poberou a na co je použijí. Ve světě ohrožené kvetoucí sady zakuřují, zateplují ohni, případně rosí vodou. Prostě do budoucí úrody vkládají peníze. U nás se to moc nenosí. Tím nechci říci, že by se tu nenašli osvícenci, kteří investují. Letí však hlavně natažená dlaň. A před volbami ještě víc. Na druhé straně řidiči jsou tomuto státu jen pro smích a využívá je výhradně na ždímání peněz. Prostě noc a den.

Co je noc a den, pořádně minulý týden nevěděl ani náš redaktor Jirka Baborský, který vyrazil do Šanghaje na autosalon. Časový posun ve spojení s uzávěrkou našeho časopisu ho připravil o hodně hodin spánku. Výsledek ale stojí za to.

Příjemné čtení vám přeje

Zbyšek Pechr, šéfredaktor

Objednávka starších čísel

Archiv čísel najdete zde
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851