Čtyři, tři, dva, jedna… | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

Čtyři, tři, dva, jedna…

Vážení čtenáři,

pokud jste vzorní, pak otevíráte tyto stránky hned v pondělí a můžete si s námi začít odpočítávat čas zbývající do zahájení velké výstavy Auta na náplavce, kterou náš časopis s pomocí celého mediálního domu Czech News Center pořádá.

Ano, už ve čtvrtek to na obou březích Vltavy na náplavce pod Rašínovým a Hořejším nábřežím vypukne. Nakonec se nám podařilo na výstavu získat hned dvacet automobilových značek a k vidění bude deset českých výstavních premiér, což nás nesmírně těší. Už kvůli tomu, že třeba na letošní jarní brněnský autosalon, který se nakonec pro nezájem automobilek neuskutečnil, se přihlásili jen tři zájemci. Ale aby nevznikla mýlka, my nechceme s Brnem a jeho velkolepým veletržním areálem nějak soutěžit. To není naším cílem a ani by to nešlo. Auta na náplavce staví spíš na skvělé atmosféře a předpokladu, že lidé se na konci prázdnin budou chtít bavit. Proto výstavu bereme i jako takovou lidovou veselici na sklonku léta.

O pár stránek dále najdete o celé akci podrobné informace, abyste si mohli podle svých zájmů vybrat, který den se na auta přijdete podívat. Záleží i na tom, zda máte rádi klid a ticho. Potom vyrazte k Vltavě dopoledne nebo krátce po poledni a věnujte se autům. Pokud vyhledáváte společnost a rádi posloucháte hudbu, přijďte k nám na výstavu v podvečer nebo až po setmění. Otevřeno máme ve čtvrtek, pátek a sobotu do 22 hodin, v neděli je výstavní doba zkrácena o dvě hodiny. A vstupné se u nás neplatí. Přijďte, bude to stát za to!

Zbyšek Pechr, šéfredaktor

Objednávka starších čísel

Archiv čísel najdete zde
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851