Tak za rok na shledanou | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

Tak za rok na shledanou

Vážení čtenáři,

před týdnem jsem se na tomto místě pokoušel zhodnotit naši výstavu Auta na náplavce, byť za sebou měla teprve třetinu celkové otevírací doby. Optimisticky jsem zaprorokoval, že dopadne dobře, a jak se ukázalo, vůbec jsem se nemýlil. Ke krásným vystaveným automobilům přibylo i slušné počasí a neuvěřitelné množství návštěvníků. Ostatně souhrnná čísla o akci najdete na straně 4. Z vašich e-mailových a facebookových ohlasů víme, že se vám akce velmi líbila a že byste byli rádi, kdyby se stala tradicí. No, nevíme, jestli tradicí, ale zcela určitě už teď spřádáme plány na rok 2018. Druhou věcí, kterou jsme objevili, byl fakt, že návštěvníci se nerekrutovali jen z Prahy a blízkého okolí. Plno z vás na náplavku dorazilo s celými rodinami až z Moravy. Všem, kteří jste nám věřili a přišli se podívat, moc děkujeme.

Ale nejen náplavkou živ jest člověk. O hlavní téma tohoto vydání jste nás dlouho žádali. Nebylo naší vinou, že svolávací dieselgateové akce pro nejrozšířenější Octavie 1.6 TDI začaly až nedávno. Jedno auto jsme důkladně změřili před doporučenou úpravou i po ní a srovnali výsledky. Bádání Martina Vaculíka najdete na stranách 6 až 8. Dávají jasnou odpověď na to, zda se akce zúčastnit, či raději dělat mrtvého brouka.

Při cestách po republice si nikdo nemůže nevšimnout obrovských českých vlajek na billboardech kolem silnic. Jejich majitelé se na poslední chvíli snaží zachránit svůj byznys. Podle pět let starého zákona totiž billboardy musejí kolem dálnic a silnic první třídy zmizet. Protože jsme bytostní demokraté, dali jsme v rozhovoru na toto téma rovnou příležitost oběma stranám sporu.

Příjemné čtení vám přeje
Zbyšek Pechr, šéfredaktor

Objednávka starších čísel

Archiv čísel najdete zde
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851