Ohlédnutí i pohled vpřed | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

Ohlédnutí i pohled vpřed

Vážení čtenáři,

právě držíte poslední letošní vydání časopisu Svět motorů. 71. ročník nejstaršího a nejúspěšnějšího motoristického magazínu je u konce. Jako vždy se s vámi a rokem 2017 loučíme rozšířeným počtem stran za „nerozšířenou“ cenu. A naši stálí čtenáři už teď vědí, že řada článků v tomto čísle není myšlena zcela vážně. Nijak je neoznačujeme a spoléháme jako pokaždé na vaši inteligenci. Zatím nás tato víra nikdy nezklamala.

Tak jako všichni se i my na konci roku otáčíme a rekapitulujeme, co se zdařilo a co ne. V případě Světa motorů je to bilance radostná. Náš magazín si udržel pozici suverénní jedničky na českém trhu. K tomu navíc přidal nečekaný nášup, když na konci prázdnin uspořádal mimořádně úspěšnou výstavu aut na vltavské náplavce. S řadou vás jsme se na Rašínově a Hořejším nábřeží potkali a byli jste nadšeni. Snad vás potěší, že v plném proudu už jsou přípravy dalšího ročníku výstavy Auta na náplavce 2018.

A na co se můžete těšit v tomto vydání? Lahůdek je pro vás, jak se ostatně na svátky sluší, připraveno dost a dost. Mým favoritem je hlavní téma. Petr Slováček s pečlivostí sobě vlastní píše o staré Škodě 100, kterou naši předchůdci v redakci Světa motorů v roce 1974 plánovaně utopili v podolském bazénu. Dokonce hned dvakrát. To auto dodnes existuje a bez problémů jezdí.

A nezapomeňte. Už v úterý 2. ledna na vás ve schránkách nebo v prodejnách bude čekat první číslo Světa motorů roku 2018. Zatímco všechno kolem zdražuje, my cenu neměníme.

Krásné Vánoce a vše nejlepší v roce 2018 vám spolu s celou redakcí přeje

Zbyšek Pechr, šéfredaktor

Objednávka starších čísel

Archiv čísel najdete zde
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851