12. ročník soutěže Světa motorů: Nejlepší český řidič 2014 | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

9. 6. 2014
Svět motorů

12. ročník soutěže Světa motorů: Nejlepší český řidič 2014

Opel Meriva

Už podvanácté budete mít šanci stát se Nejlepším českým řidičem. Přesně tolikátý ročník oblíbené soutěže našeho časopisu právě stojí na startu. A stejně jako loni klání našich čtenářů vyvrcholí v září na polygonu v Mostě. 

(více v čísle 24/14)

Jen hlavní cena je letos jiná. Nejlepší z nejlepších odjede domů zbrusu novým Opelem Meriva 1.4 Ecotec/74 kW za více než 300 000 Kč.

Základní schéma bitvy o krásný vůz zůstává zachováno. Tedy šestikolová soutěž s kvízem. První sérii otázek najdete už v čísle 28, které vyjde 7. července (zveřejníme je mj. i na internetové adrese www.nejlepsiridic.cz). Úspěšní se pak dostanou do rozstřelu, který určí 50 semifinalistů. Ti se sjedou v úterý 16. září na Polygon Most. Z dopoledních bojů vzejde deset odpoledních finalistů a vpodvečer budeme znát nového krále českých silnic.

Nebude se ale soutěžit jen o auto. Vítěz k němu navíc získá hodinky Casio Red Bull, Grand kartu Benzina v hodnotě 5000 Kč, autokameru Gogen Full HD a poukaz na jízdy hummerem. Druhý i třetí v pořadí se mohou kromě jiného těšit na dvoudenní zájezd na pařížský autosalon 2014 pro dvě osoby. Všech 50 účastníků mosteckého vrcholu pak odjede s Grand kartou Benziny v hodnotě 1000 Kč, balíčkem autokosmetiky Sonax a batohem Nitro. Nejúspěšnější žena ve startovním poli kromě titulu Nejlepší česká řidička získá i speciální cenu deníku Blesk: skútr Maxxon Scuola.

Plno věcí v naší soutěži však bude zbrusu nových. O nich vás budeme postupně informovat ještě před ostrým startem. Pokud máte strach, že vám v průběhu dovolených nějaké číslo Světa motorů unikne, potom vězte, že jsme pro vás připravili speciální nabídku předplatného Léto na devět čísel Světa motorů od 7. července do 1. září za pouhých 189 korun.

Vyšlo v časopisu

Svět motorů
24 / 2014 Objednat číslo Další články z čísla
Sdílej na facebooku
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851