Honda Civic 1.6 i-DTEC Sport | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

8. 4. 2013

Honda Civic 1.6 i-DTEC Sport

Honda Civic 1.6 i-DTEC Sport

 

Sympatické UFO dosud mohlo mít pod kapotou vlažné atmosférické benziňáky nebo hromotlucký diesel 2,2 litru. Ideální střed přichází s naftovou šestnáctistovkou.

(více v čísle 15/13)

Přátelsky výstřední Honda Civic minulé generace si získala příznivce mezi zákazníky všeho druhu. Díky kosmickému designu nabízela nepřekonatelnou možnost odlišit se od čehokoli na silnicích, rodinám vyhovoval nadprůměrný objem kufru a všichni dohromady si pochvalovali tradiční spolehlivost. Tu Honda vytrvale drží na vysoké úrovni i u modelů vyráběných v Británii.

 

Objemný a technicky složitý turbodiesel 2,2 litru byl ovšem na vůz této kategorie poněkud drahý, a tak je rozhodně dobře, že po dlouhém čekání přijíždí agregát menší, jednodušší, přitom náležitě vyšlechtěný. Parametry 88 kW a 300 N.m. v doprovodu šestistupňové převodovky vypadají slibně.

Vyšlo v časopisu

Svět motorů
15 / 2013 Objednat číslo Další články z čísla
Sdílej na facebooku
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851