Opel Adam: Šampion individualizace | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

10. 10. 2013

Opel Adam: Šampion individualizace

Stylovka pro 2000 vyvolených zákazníků – to jsou speciální limitované edice Opelu Adam Black Line a White Line.

Fotogalerie

4 fotografie

Malý Opel Adam byl od začátku koncipován tak, aby si zákazník mohl nakonfigurovat jedinečný vůz, který nikdo jiný mít nebude. Nyní jde automobilka ještě dál.

(více v čísle 41/13)

Pro auto připravila speciální limitované edice Black Link a White Link, nové barvy karoserie a střechy, jiný design kol nebo dekory.

Zejména obě verze speciální série, které vznikne maximálně 2000 kusů, mají úpravy rozsáhlejší, než by se mohlo zdát. Jsou totiž vybaveny systémem IntelliLink se sedmipalcovou dotykovou obrazovkou a hlasovým ovládáním Siri Eyes Free. Systém je kompatibilní s operačním systémem iOS 6 smartphonů iPhone, pracovat však může i s androidem. To umožňuje rychlé spojení Opelu Adam s mobilním přístrojem, veškeré ovládání pak probíhá pouze hlasem.

A že toho není málo. Můžete odesílat textové zprávy, zadávat data do navigace, vyhledávat dopravní zpravodajství nebo přehrávat skladby z knihovny iTunes. Zábavnou formou tak bylo dosaženo vyšší bezpečnosti během jízdy, protože prakticky nesundáte ruce z volantu ani oči z vozovky. Informace se k vám totiž dostanou jak písmem, tak hlasem. 

Náhodný není ani výběr dvou laků karoserie. Černá a bílá korespondují s nejprodávanějšími variantami smartphonů společnosti Apple. Exteriér je dále doplněn o prvky s povrchovou úpravou připomínající broušený hliník a nechybějí ani pořádná kola nebo střešní spoiler. Exkluzivní edice Opelu Adam stojí na 18palcových kolech Twister, podvozek je zcela standardní. Proti standardní verzi byl pozměněn i interiér. V závislosti na zvoleném laku karoserie máte k dispozici buď černé, nebo bílé provedení sedadel.

O speciální edice český zákazník nepřijde, ale cena ještě není stanovena.

Vyšlo v časopisu

Svět motorů
41 / 2013 Objednat číslo Další články z čísla
Sdílej na facebooku
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851