Lexus CT 200h: Drsnější výraz | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

1. 12. 2013

Lexus CT 200h: Drsnější výraz

Lexus CT 200h

Tři a půl roku je v životě každého automobilu docela dost, a tak je potřeba ho omladit.

(více v čísle 47/13)

Totéž platí pro hybridní kompaktní hatchback Lexus CT 200h, který si premiéru odbyl na ženevském autosalonu v roce 2010. Modernizovaná verze se ukáže koncem listopadu v čínském Kantonu a prodávat se začne příští rok.

Zatím máme k dispozici fotky karoserie, na nichž nás zaujaly nové nárazníky a přední maska. Ta je propojena až do nárazníku a lemována téměř po celém obvodu lištou. Podobným restylingem prošla i záď, kde najdeme difuzor a boční otvory pro přívod vzduchu.

Celkově auto trochu více zdrsnělo. Čeká se také nový design litých kol, exemplář na prvních fi remních snímcích má efektní ráfky s pěticí dvojitých paprsků. O jiných úpravách automobilka zatím neinformovala. Předpokládá se však, že změny na mechanice zásadní nebudou a o pohon se bude nadále starat hybridní systém se zážehovým čtyřválcem 1,8 l a elektromotorem, který poskytuje rovných 100 kW.

Lexus CT 200h
Autor: Lexus

Vyšlo v časopisu

Svět motorů
47 / 2013 Objednat číslo Další články z čísla
Sdílej na facebooku
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851