Honda NM4 Vultus: Přízrak | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

14. 4. 2014

Honda NM4 Vultus: Přízrak

Honda NM4 Vultus

Honda dokazuje, že pro ni nic není nemožné. Její designové kreace vyvrcholily novinkou NM4 Vultus, která jako by vyjela ze sci-fi filmu.

Podle výrobce chtěl konstruktérský tým postavit motorku, která by vycházela z kultury Manga a Anime a uměla oslovit mnohem širší skupinu lidí, nejen stávající motorkáře. Mimořádně futuristický vzhled umocňuje matná černá barva. Pod skořápkou se ale ukrývá tradiční technika v podobě ocelového rámu, řadového dvouválce o objemu 745 cm3 s výkonem 40,3 kW nebo dvouspojkové převodovky DCT s možností manuálního řazení tlačítky na řídítkách.

Honda NM4 Vultus
Autor: Honda

Praktičnost zajišťují uzamykatelné odkládací prostory pod řídítky a sedadlem, 12V zásuvka nebo možnost bočních kufrů, které se chytře integrují do zadní části. Digitální přístrojový panel má čtyři režimy podbarvení, proměnné v závislosti na jízdním módu.

Honda NM4 Vultus
Autor: Honda

Sdílej na facebooku
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851