Nové Iveco Daily: Více užitku | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

24. 4. 2014

Nové Iveco Daily: Více užitku

Nové Iveco Daily

Italské Iveco začíná s představováním další evoluce lehkého užitkového modelu Daily. I u nás dobře známé dodávky se dočkaly zcela nového vzhledu i řady konstrukčních vylepšení.

(více v čísle 16/14)

Díky optimalizaci nákladového prostoru se zvýšila přepravní kapacita a vznikly tak varianty s ložnou plochou 18 a 20 m3 (největší ve třídě) a s 11 m3 (nejlepší poměr mezi délkou ložného prostoru a celkovou délkou vozidla). Všechny verze do 3,5 tuny jsou vybavené přepracovaným předním odpružením, které má zajistit optimální ovládání vozidla či zvyšovat maximální zatížení. Modely s jednomontáží na zadní nápravě dostaly odpružení s upravenou geometrií, které snižuje výšku ložné plochy přibližně o 55 milimetrů a tím výrazně usnadňuje nakládání i vykládání z vozidla. O motorizacích zatím nepadlo ani slovo, ale podle výrobce by náklady na palivo měly být o 5 % nižší.

Nové Iveco Daily
Autor: Iveco

Vyšlo v časopisu

Svět motorů
16 / 2014 Objednat číslo Další články z čísla
Sdílej na facebooku
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851