Peugeot Exalt: Směr Peking | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

24. 4. 2014

Peugeot Exalt: Směr Peking

Peugeot Exalt

Fotogalerie

3 fotografie

Důležitost čínského trhu i pro evropské značky stále roste. Proto si Peugeot pro pekingský autosalon připravil zajímavý čtyřdveřový koncept Exalt.

(více v čísle 16/14)

Stylem navazuje na současné modely, ale z jeho vzhledu lze vyčíst i odkaz na studii supersportu Onyx, představenou v roce 2012. Minimalistickému interiéru dominují vysoko umístěné budíky a z materiálů byla užita kombinace textilu, kůže, surové oceli, ebenového dřeva a tzv. chiné, kombinace přírodní vlny a textilu. Exalt je dlouhý 4,73 metru, vysoký pouze 1,31 m a váží 1,7 tuny. O pohon se stará hybridní systém Hybrid4.

Že by to byl náznak budoucího modelu střední třídy? Možné to je, pětsetosmička už svoje roky má... Líbí se nám hranatý volant. Třeba bychom v peugeotu konečně viděli na přístroje
Autor: Peugeot

V tomto případě se jedná o kombinaci šestistupňového automatu, elektromotoru a benzinového agregátu 1.6 THP o celkovém výkonu 250 kW. Poháněná jsou všechna kola. Možností je plně elektrický mód, benzinový režim i kombinace obou pohonů.

Peugeot Exalt
Autor: Peugeot

Vyšlo v časopisu

Svět motorů
16 / 2014 Objednat číslo Další články z čísla
Sdílej na facebooku
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851