Koncept Audi TT off road: Bude TT rodinka? | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

22. 5. 2014

Koncept Audi TT off road: Bude TT rodinka?

Koncept Audi TT off road

V březnu se v Ženevě představila nová generace Audi TT, a zřejmě nezůstane jen u kupé a roadsteru. Po necelých dvou měsících se TT představilo v terénní modifi kaci – jako Audi TT off road.

(více v čísle 19/14)

Zatím tedy jde jen o studii určenou pro pekingský autosalon. Vzhledem k docela reálným tvarům a prakticky sériovému interiéru bychom se však nedivili, kdyby tétéčko brzy dostalo sourozence. Crossoverů přece není nikdy dost! A zvlášť těch ekologických.

Koncept Audi TT off road
Autor: Audi

Audi TT off road pohání zážehový přeplňovaný dvoulitr o výkonu 215 kW. Tento spalovací nešvar doplňuje dvojice elektromotorů – první, integrovaný do dvouspojkové převodovky poskytuje 40 kW, druhý u zadní nápravy přihazuje 85 kW. Čistě elektricky vydrží jet TT off road padesát kilometrů. Na stovku se díky systémovému výkonu 300 kW dostane za 5,2 s, nejvyšší rychlost 250 km/h je stanovena omezovačem. Udávanou kombinaci 1,9 litru můžeme brát jako důkaz toho, jak hluboko lze díky aktuálnímu homologačnímu měření klesnout.

Koncept Audi TT off road
Autor: Audi

Vyšlo v časopisu

Svět motorů
19 / 2014 Objednat číslo Další články z čísla
Sdílej na facebooku
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851