Modernizovaný Nissan Juke: Hra barev a litrů | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

Modernizovaný Nissan Juke: Hra barev a litrů

Modernizovaný Nissan Juke

Současně s novým X-Trailem jsme se poprvé svezli také modernizovaným juke. Zpočátku jsme měli pocit, že je vše při starém.

(více v čísle 23/14)

Extravagantní exot zůstal exotem (v nejlepším smyslu slova) a v konkurenci stylových nováčků Kia Soul nebo Renault Captur se rozhodně neztratí. Výčet vylepšení je však delší, než se může zdát. Okatý ráz karoserie zůstal zachován, nová je však maska i design nárazníků. Změnila se optika světlometů, v horních nově svítí diody a LED najdeme také v zrcátkách a na zádi. Po vzoru větších modelů se do interiéru nastěhovala nejnovější generace rozhraní Nissan Connect, které lépe spolupracuje s mobilem a dovoluje připojení k internetu. Nově se pro juke dodává bezpečnostní paket Safety Shield s detekcí pohybujících se objektů, sledováním pruhů a mrtvého úhlu. Nechybí ani kamerové pokrytí celého okolí auta. Pro boj s hravou konkurencí se juke vyzbrojil novými zářivými barvami a rozsáhlým programem individualizace: prvky karoserie, kola, interiérové plasty a čalounění sedadel mohou být vyvedeny třeba v bílé, žluté, červené nebo modré barvě. To nejlepší na konec: verze s pohonem předních kol mají přepracované dno kufru, díky čemuž se mělké nic zvětšilo o 40% na použitelných 354 litrů. –bab- Modernizovaný Nissan Juke

Vyšlo v časopisu

Svět motorů
23 / 2014 Objednat číslo Další články z čísla
Sdílej na facebooku
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851