Škoda Fabia III: Hon na fabii začíná | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

Škoda Fabia III: Hon na fabii začíná

Škoda Fabia III

Do premiéry třetí generace Škody Fabia zbývá sotva půl roku a na silnice vyrážejí první prototypy. Hlad čtenářů po informacích tím nabírá na síle. Tady jsou.

(více v čísle 23/14)

Fabia třetí generace se začne na českém trhu prodávat na přelomu roku, a to rovnou ve dvou karosářských verzích: jako pětidveřový hatchback i praktičtější kombi. Světovou premiéru tedy očekáváme na říjnovém pařížském autosalonu, přičemž výroba se rozběhne ještě dříve, už na konci srpna.

Podle zažitého schématu tedy nastal nejvyšší čas pro vypuštění prototypů do reálného provozu. Vůbec první snímky dosud skvěle utajované škodovky zachytili špioni na německém Nürburgringu, kde vývojáři testují novinku v ostrém tempu.

Vzápětí se na českých silnicích vyrojily méně nápadné, ale o to důkladněji maskované fabie, které neunikly pohotovým objektivům našich špionů.

Samozřejmě se ale nespokojíme jen s tím, co nám mladoboleslavská automobilka naservírovala před oči. Redakční technici podrobili fotky důkladné analýze a objevili řadu zajímavých vodítek, jež pak využili při dalším pátrání po informacích, kterých je proti letošnímu Světu motorů číslo 3 zase o něco víc.

Další podrobnosti a fotografie najdete v SM, č. 23/2014.

Vyšlo v časopisu

Svět motorů
23 / 2014 Objednat číslo Další články z čísla
Sdílej na facebooku
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851