Kia Soul vs. Renault Captur: Lásky jedné černovlásky | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

7. 7. 2014

Kia Soul vs. Renault Captur: Lásky jedné černovlásky

Kia Soul 1.6 CRDi vs. Renault Captur 1.5 dCi

Malé crossovery obohatily nabídku většiny velkých automobilek. Zaujmout chtějí hlavně designem. Novinku Kia Soul jsme postavili proti etablovanému Renaultu Captur.

(více v čísle 26/14)

Pokud chtějí automobilky v současném přeplněném motoristickém světě prorazit, musejí nabídnout nějakou zajímavou a neotřelou koncepci. Tento úkol padl na malé městské crossovery, které představují alternativu k tradičním čtyřmetrovým hatchbackům. Jsou o něco větší, prostornější a zvýšenou karoserií navozují pocit bezpečnějšího vozu. Ani proto nepřekvapí, že se jejich řady neustále rozrůstají. Můžeme je přirovnat k práci modelek. Ty předvádějí nejnovější módní trendy, aby přilákaly zákazníky k běžné konfekci. Nám se tentokrát v redakčním testu sešla poslední novinka v podobě druhé generace Kie Soul a úspěšný Renault Captur, kterého se u nás za prvních pět měsíců letošního roku prodalo slušných 358 kusů – nových soulů bylo zatím zaregistrováno jen 24. Má tedy kia na to, aby tyto statistiky změnila ve svůj prospěch?

Více se dočtete v tištěném vydání SM, č. 26/2014

Vyšlo v časopisu

Svět motorů
26 / 2014 Objednat číslo Další články z čísla
Sdílej na facebooku
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851