Facelift Mercedes CLS: Ve jménu sjednocení | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

8. 7. 2014

Facelift Mercedes CLS: Ve jménu sjednocení

Facelift Mercedes CLS

Obě karosářské varianty modelu Mercedes-Benz CLS – čtyřdveřové kupé i shooting brake – se poprvé ukazují s novým vzhledem i technikou. 

(více v čísle 26/14)

Světlomety s ornamentální linkou denního svícení, grafi ka přední masky i tvar nárazníku odpovídají směru vytyčenému menšími modely třídy A a CLA. Výplň masky může tvořit buď obvyklá mřížka, nebo podélně orientované lamely, nejvýkonnější verze s logem AMG se poznají také podle nárazníku s rozměrnějšími vstupy vzduchu. Kočičí pohled nových světlometů skrývá plně diodovou techniku. Uvnitř se třídami A a CLA inspiruje palubní deska s osmipalcovou obrazovkou pojatou jako samostatný tablet. Na ní se zobrazují funkce nové generace palubního systému Comand, který kromě internetových aplikací překvapí animacemi místo piktogramů. Na český trh bude modernizované CLS uvedeno v září.

Vyšlo v časopisu

Svět motorů
26 / 2014 Objednat číslo Další články z čísla
Sdílej na facebooku
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851