Eva Samková: Jezdím na limitu | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

Eva Samková: Jezdím na limitu

Eva Samková

Na webu Evy Samkové vás přivítá hláška o nejrychlejší holce ve vesmíru. Že to platí na prkně, dokazuje zlatá medaile z olympiády v Soči, která ze dne na den proslavila ji i snowboardkros. Je Eva stejný rychlík i za volantem?

(více v čísle 15/14)

S hvězdou letošní olympiády si můžete povídat prakticky o všem, s čím se dá jezdit: o autech, motorkách, koních, surfu a samozřejmě snowboardu. Jedenadvacetiletá sympaťačka z Vrchlabí působí jako nevyčerpatelný zdroj energie a dobré nálady. Tu kolem sebe šířila i na ženevském autosalonu, kde si od zástupců české Toyoty převzala symbolický klíč od nového ayga, jehož se stala tváří a současně řidičkou. Když navíc Eva prozradila, že řídí od čtyř let a tatínek má doma stohy Světa motorů, dosáhly redakční sympatie vrcholu.

Jak se vám líbí na autosalonu?

Je to tu hezký, takový krásně nablýskaný. Bratranci mi cestu do Ženevy strašně záviděli. Já se o auta zase tolik nezajímám, ale těšila jsem se.

Stala jste se tváří nového ayga. Co na něj říkáte?

Moc se mi líbí, jak je moderní, barevné a takové kreativní. Do města bude ideální.

Která barevná kombinace u vás vede?

Oranžovo-červená a pak i ta nenápadná bílo-černá. Nějakou takovou budu jezdit, protože mám barevný polep a na bílé hezky vynikne. Mám to vyzkoušené z kombíkového aurisu, kterým teď jezdím.

A jezdíte hodně?

Docela jo. Auris jsem dostala v podstatě na Štědrý den. Měl najeto dvanáct kilometrů a teď už jsem někde na šesti tisících. Předtím jsem za půl roku najela asi sedmnáct, a to jen po Česku.

Celý rozhovor najdete v tištěném vydání SM 15/2014. 

Vyšlo v časopisu

Svět motorů
15 / 2014 Objednat číslo Další články z čísla
Sdílej na facebooku
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851