Denisa Domanská: Svět motorů? Ano, čtu | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

Denisa Domanská: Svět motorů? Ano, čtu

Denisa Domanská

Denisa Domanská je dívka na první pohled křehká, ale má kautomobilům hodně blízký vztah. Ráda si o nich povídá a baví ji řídit.

(více v čísle 20/14)

Poprvé řídila auto v osmnácti letech v autoškole. Od té doby se volantu nepustila. Nesměle připouští, že najezdí kolem třiceti tisíc kilometrů ročně.

Od táty si nechá radit

Řadíte se mezi řidiče labužníky?

Když jsem začínala, bylo to samozřejmě náročnější, protože já do té doby nikdy za volantem neseděla. Bylo nutné se mnohem více soustředit, ale teď po čtyřech letech je pro mě řízení snazší. Jezdím každý víkend z Prahy k rodičům do Kyjova a to už se snažím si cestování více užívat.

Jak se to projevuje?

Když je čas, vyjedu si u nás na Moravě po okresních silničkách. Tam si pustím hudbu a jen tak si jezdím. Nerada ovšem sedím za volantem v noci, protože nemám kolem sebe takový přehled jako ve dne. A také nejsem nadšená, když musím řídit v dešti, to se chovám, řekla bych extrémně opatrně.

Celý rozhovor najdete v tištěném vydání SM, č. 20/2014.

Vyšlo v časopisu

Svět motorů
20 / 2014 Objednat číslo Další články z čísla
Sdílej na facebooku
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851