Martin Stránský: Automat, moje volba | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

Martin Stránský: Automat, moje volba

Martin Stránský

Herec a dabér Martin Stránský má rád retrostyl, dostatek pohodlí v autě a ročně najezdí přes sedmdesát tisíc kilometrů.

(více v čísle 22/14)

Jeho hluboce zabarvený hlas poznáte, ať mluví jako herec ve fi lmech nebo seriálech. Určitě vám neunikl jako Dr. House, lékař v seriálu Doktoři z Počátků nebo v televizních reklamách.

Martin Stránský si nepotrpí na rychlou frekvenci slov ani rozmáchlá gesta. Mluví rozvážně, občas s lehkým sarkasmem, ale pořád se zjevnou chutí a znalostí téma, které čtenáře Světa motorů oslovuje.

Musím mít prostor

Čím právě jezdíte?

Momentálně Audi A7 TFSI quattro, druhým vozem je Audi A6, které řídí žena. Rodiče mají Kiu Venga. K tomu mám tři motorky, z nichž Honda CB 450S je rozbitá. Ale to už je babička s rokem narození 1988. Pojízdná je Honda VTX 1800 a žena má Harley-Davidson Sportster 1200.

Máte zjevně hodně kladný vztah ke všemu, co má motor…

Jsem každopádně velký fanda. Ovšem za ty roky, co používám především auto, se pro mě stalo takřka rekvizitou. Jenom za minulý rok jsem najezdil sedmdesát tisíc kilometrů, což je dost na to, že nejsem povoláním řidič. A to nepočítám kilometry ve druhém voze.

Vyšlo v časopisu

Svět motorů
22 / 2014 Objednat číslo Další články z čísla
Sdílej na facebooku
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851