Logo magazínu

Jak se vozí maso: Na kývané

3/9
Prohlédnout znovu

Jak se vozí maso: Na kývané

Naším nákladním eurocargem s chladírenskou nástavbou se v den reportáže přepravovaly vepřové půlky již potřetí | Jiří Káš
Jak se vozí maso | Jiří Káš
Váha pod stropem haly pojme najednou pět vepřových půlek | Jiří Káš
Při jízdě je i v kabině znát každý prudší pohyb nákladového prostoru. Zřetelně cítíme naklánění a snahu auta jet původním směrem. | Jiří Káš
Jak se vozí maso | Jiří Káš
Tři kroky se čtyřiceti kily a půlka už míří na hák v autě | Jiří Káš
Jak se vozí maso | Jiří Káš
Jak se vozí maso | Jiří Káš
Displej chladicí jednotky ukazuje aktuální teplotu v nákladovém prostoru | Jiří Káš