Toyota Aygo: Výzbroj do těžší bitvy | SvetMotoru.cz
Svět Motorů

Nejčtenější a nejprodávanější
motoristický časopis

5. 4. 2014

Toyota Aygo: Výzbroj do těžší bitvy

Toyota Aygo

Konkurentů přibylo, nároky stoupají. Nová Toyota Aygo poprvé dokazuje připravenost k boji příznačně – v tajném vojenském prostoru.

(více v čísle 13/14)

Široká, hladká bílá cesta mírně zatáčí řídce zalesněným a skvěle přehledným terénem, kde několik kilometrů zaručeně nikoho nepotkáme. Dalo by se tu jezdit hodně rychle, přesto se šineme čtyřicítkou. „Když vás nachytají při porušení předpisu, seberou vám povolení ke vstupu a čtrnáct dní se sem nepodíváte. Absolutně bez diskuse,“ vysvětluje náš průvodce zdejší pravidla. Ve vojenských objektech zkrátka předpisy platí, a to i tady ve Španělsku. Totéž platí pro utajení, proto si část areálu INTA poblíž Madridu vybírají automobilky k testování nových modelů či internímu porovnávání s konkurencí. Několik silničních okruhů s různými povrchy a terénní náročností původně sloužilo k národním homologačním zkouškám, dnes ale zkušební komisaře nahradíme my. Toyota nám nabídla, abychom testovacím polygonem protáhli nové aygo ještě před tím, že bude v létě uvedeno na trh.

Další podrobnosti najdete v tištěném vydání SM 13/2014. Výtisk můžete objednávat přímo z těchto stránek. 

Vyšlo v časopisu

Svět motorů
13 / 2014 Objednat číslo Další články z čísla
Sdílej na facebooku
 

Archiv PDF


Přihlásit se / Zaregistrovat se
Vstup do archivu používá nový, uživatelsky vylepšený systém přihlášení. Pro vstup do archivu potřebujete jednotný účet platný pro všechny weby vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s.Po přihlášení pokračujte zde!

Zapomněli jste heslo?
 
 

Redakce

Adresa: Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7
Email: svet.motoru@cncenter.cz
Telefon: 225 977 851